Federatia Romana de Scrabble
Home

ARHIVA

Articol publicat in 3 iulie 2006 pe www.scrabblero.ro

 

Ec. Aurelian Niculae Popescu, 1958−2006

Director in Directia de Finante Publice Oltenita
Presedintele Clubului Sportiv Phoenix Oltenita

 

Nimeni nu banuia ce tragedie va lovi si federatia noastra duminica 2 iulie 2006, in jurul orelor 14.30, cand tocmai se terminase o noua etapa de campionat, la Eforie Nord. Fara veste, ne-a parasit unul dintre cei mai buni dintre noi, atat de adanc implicat in miscarea scrabble-ista, numai suflet pentru promovarea jocului si dezvoltarea in plan local si national, in reorganizarea federatiei.
AURELIAN POPESCU
,  Presedintele Clubului de Scrabble Phoenix Oltenita, Presedintele Comisiei de cenzori a Federatiei Romane de Scrabble, multi ani membru marcant al Biroului federal, nu mai este printre noi. Suntem cu toti afectati puternic de tristul eveniment si acum cuvintele par prea sarace ca sa exprime simtamintele noastre. Fara el insemnam mult mai putin. Condoleantele noastre intregii familii, tuturor prietenilor si celor care l-au cunoscut si pretuit. Ramas bun, Auras! Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca! 


Propun ca Turneul de partide libere din cadrul campionatului national sa poarte de acum incolo numele de "Memorialul Aurelian Popescu".

Stefan PALL, Presedinte al F.R. Scrabble

Cu durere in suflet am aflat despre trecerea in vesnicie a lui AURAS, o persoana deosebita, un prieten adevarat. Sa se odihneasca in pace. Sincere condoleante familiei.

Tavi MOCANU, sportiv C.S. Phoenix Oltenita

Sectia de Scrabble a C.S. Universitatea Cluj-Napoca adreseaza condoleante familiei celui care a fost AURELIAN POPESCU, Presedintele Clubului de Scrabble Phoenix Oltenita, iubitor si sustinator al fenomenului scrabble-istic. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!

Septimiu CRIVEI, Presedinte Sectia de Scrabble a C.S. Universitatea Cluj-Napoca

AURAS,
Eram atat de aproape de tine cand ai plecat, la nici o suta de metri, si nu stiam atunci ca ne-ai parasit, dupa ce am jucat in aceeasi sala ultima ta partida, din ultimul tau turneu de scrabble. Nici nu ai avut timp sa-ti para rau ca-ti parasesti sotia, copiii si prietenii tai scrabblisti.
Cel putin ai plecat impacat ca ai facut ce a trebuit, ai fost un sot iubit si iubitor, un tata deosebit si un scrabblist simpatizat de toti, de cand ai aparut printre noi, bolnavii de litere.
Nu, nu ai plecat, esti langa noi si asa vei ramane de cate ori vom merge sa jucam scrabble impreuna, toti cei care te-am cunoscut. Chiar daca vei lipsi sotiei si copiilor tai, langa noi vei fi mereu, la toate turneele, asa cum sunt sigura ca ai dorit sa fii.

Dorina, sportiva C.S. Impetus Bucuresti

Cadetii Clubului Sportiv Meteor din Rusca Montană sunt pe această cale alături de copii regretatului AURELIAN POPESCU. Dumnezeu să vă ajute pe voi cei rămasi si Dumnezeu să-l ierte pe domnul AURAS.

Membrii C.S. Meteor Rusca Montana

Clubul Locomotiva transmite sincere condoleante familiei indurerate, la aflarea vestii tragice a trecerii in nefiinta a colegului nostru AURAS.

Dan Laurentiu SANDU, Presedinte al Sectiei de Scrabble a C.S. Locomotiva Bucuresti

Dumnezeu l-a tras pe Domnul Profesor de-a dreapta sa, aducandu-si-l alaturi pentru a umple plictisul eternitatii cu niste partide adevarate de scrabble. Trecerea Domniei-Sale de cealalta parte a gandului este cutremuratoare; suntem mai saraci cu un Om, suntem mai bogati cu un Simbol. Transmitem familiei, prietenilor si discipolilor condoleantele noastre. Si la Montreal se vor aprinde lumanari pentru Domnul AURELIAN POPESCU... Domnul sa-i binecuvanteze odihna!

Familia Noru STEFANESCU

Cu adînca mîhnire am aflat de disparitia mult prea timpurie a celui care a fost, pentru noi toti, AURAS - un scrabblist din prima generatie, din generatia împatimilor acestui joc si a creatorilor de scoala de scrabble. Auras a stiut sa insufle pasiunea sa întregii familii, precum si tinerilor membri ai clubului sau. Sincere condoleante, Valentina, Silviu si Oana. Sînt alaturi de voi si va doresc multa putere sa treceti peste aceasta cumplita încercare. Sincere condoleante intregului club Phoenix. Sa ni-l amintim pe AURAS asa cum, poate, si-ar fi dorit el însusi: ca n-a plecat dintre prieteni pîna dupa încheierea ultimei probe a ultimului concurs. Fie ca acest tragic simbol al datoriei împlinite sa-i inspire pe tinerii sai învatacei - si pe noi toti.

Claudia, o scrabblista din prima generatie

Suntem alaturi de familia colegului si prietenului nostru AURELIAN POPESCU si ne exprimam sincer regretul pentru pierderea unuia din cei care au contribuit semnificativ la dezvoltarea si promovarea jocului de scrabble in Romania, multumindu-i pentru eforturile depuse de-a lungul timpului. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Sincere condoleante, C.S. Impetus Bucuresti

Imi pare rau ca nu am avut ocazia sa-l reintalnesc pe dl. AURELIAN POPESCU. A fost foarte amabil si sportiv la un turneu al campionilor de la Oltenita la care am participat acum cativa ani.
Dumnezeu sa-l odihneasca!

Andrei ALEXANDROV, C.S. FITT Timisoara

Clubul Sportiv Farul Constanta transmite sincere condoleante sotiei Valentina, copiilor Oana si Silviu si membrilor Clubului Phoenix Oltenita, la disparitia mult prea devreme a lui AURELIAN POPESCU.

Cristian POPESCU, Vicepresedinte C.S. Farul Constanta

Ieri, 4 iulie 2006, l-am petrecut pe ultimul drum pe AURELIAN POPESCU, Presedintele Clubului de Scrabble Phoenix Oltenita.
F.R. Scrabble a depus o coroana de flori la mormantul prietenului nostru AURAS din cimitirul din Oltenita, cu mesajul de pretuire din partea cluburilor de scrabble si a prietenilor.
Valentina - sotie, Silviu si Oana - copii, Nicu si Andreea - toti membri ai C.S. Phoenix, doresc sa organizeze cum se cuvine Cupa Romaniei si etapa de campionat programate la Oltenita in 10-13 august, un omagiu si o continuare a muncii si pasiunii lui AURAS, cel care a fondat in 1987 Clubul de Scrabble Danubius Oltenita si apoi, in 2002, C.S. Phoenix.
Sunt alaturi de Valentina, Oana si Silviu. Imi pare nespus de rau ca nu l-am putut ajuta cu nimic pe AURAS, atunci cand a cazut fulgerat de atacul de inima in 2 iulie 2006. Sa aiba parte de liniste vesnica si sa avem grija sa ne amintim de el cu respect.

Ninel ALDEA, Secretar F.R. Scrabble

Regretam profund disparitia bunului nostru prieten AURAS POPESCU - Presedintele Clubului de Scrabble Phoenix Oltenita - si transmitem sincere condoleante familiei indurerate, colegilor de club si prietenilor.

Florin TUDOR, Antrenor C.S. Petrom Ploiesti

Incredibila tragedie de la Eforie ne-a surprins pe toti! Ne stim de la turneele de scrabble dar ne cunoastem cu adevarat mult prea putin... Iar cand se petrec asemenea tragedii ne dam seama ca e prea tarziu pentru a mai face ceva... Dumnezeu sa il ierte!

Valentin CRACIUNICA, sportiv, C.S. Locomotiva Bucuresti