hit counter

SCRABBLERO FORUM • Vezi subiect - CNSI - Campionatul intercluburi
Pagina 1 din 1

CNSI - Campionatul intercluburi

MesajScris: 05 mar. 2012, 20:24
de admin
Modificări 2012 — Vă invităm să comentaţi aici

1. CNSI-Seniori cuprinde 5 etape, constând din toate probele disputate în cadrul etapelor CNIS-Seniori, inclusiv la turneul final. La fiecare probă se consideră cele mai bune 3 punctaje de clasament ale sportivilor fiecărui club (notă: dacă un club are mai puţin de 3 sportivi prezenţi, vor puncta doar aceştia), conform scării de punctaj de la CNIS-Seniori, iar apoi se alcătuieşte un clasament pe cluburi şi se aplică scara de punctaj corespunzătoare numărului de cluburi participante la proba respectivă. Clasamentul etapei se obţine prin cumularea punctelor de clasament de la toate probele etapei, iar clasamentul final se obţine prin cumularea punctelor de clasament de la cele 4 etape şi de la turneul final.
2. CNSI-Tineret cuprinde 4 etape, constând din toate probele disputate în cadrul etapelor CNIS-Tineret, inclusiv la turneul final. La fiecare probă se consideră cele mai bune 2 punctaje de clasament ale sportivilor fiecărui club (notă: dacă un club are mai puţin de 2 sportivi prezenţi, vor puncta doar aceştia), conform scării de punctaj de la CNIS-Tineret, iar apoi se alcătuieşte un clasament pe cluburi şi se aplică scara de punctaj corespunzătoare numărului de cluburi participante la proba respectivă. Clasamentul etapei se obţine prin cumularea punctelor de clasament de la toate probele etapei, iar clasamentul final se obţine prin cumularea punctelor de clasament de la cele 3 etape şi de la turneul final.

Re: CNSI - Campionatul intercluburi

MesajScris: 07 mar. 2012, 14:48
de bughitza
Aici mi se pare neclar cum se mai dau bonusurile de puncte de maestru in functie de contributia sportivului la cucerirea titlului de catre echipa sa de club.

Re: CNSI - Campionatul intercluburi

MesajScris: 07 mar. 2012, 22:04
de sep
bughitza scrie:Aici mi se pare neclar cum se mai dau bonusurile de puncte de maestru in functie de contributia sportivului la cucerirea titlului de catre echipa sa de club.


Acest lucru urmeaza sa fie hotarat, probabil la AG de la Botosani. Sunt binevenite propuneri in acest sens.

Re: CNSI - Campionatul intercluburi

MesajScris: 19 mar. 2012, 01:00
de catacaba
Si aici trebuie mentionat faptul ca experienta ultimilor ani cand au trebuit sa fie facute tot felul de improvizatii pentru ca intercluburile sa aiba, totusi, loc, impreuna cu criza profunda a fondurilor alocate acestui an, au fost motive solide pentru schimbarea formatului. AG de la Botosani si in continuare forurile tutelare ale federatiei vor avea misiunea sa gaseasca cea mai buna formula pentru repectivele puncte de maestru. Personal, consider ca punctele de maestru la intercluburi erau castigate mult prea usor de unii componenti ai echipei castigatoare.

Re: CNSI - Campionatul intercluburi

MesajScris: 09 iul. 2013, 10:13
de vladp
CNSI = campionatul nationatul de scrabble intercluburi?

Re: CNSI - Campionatul intercluburi

MesajScris: 23 iul. 2013, 09:01
de admin
Aproape exact: Campionatul NATIONAL de Scrabble Intercluburi :)